Welkom op de pagina van ons AziŽ Avontuur.

Bijna is het dan zover. Op 18 juli 2005 zal ons avontuur starten.  Op deze site kunnen alle voorbereidingen, belevenissen en voortgang tijdens de reis, gevolgd worden.

Aan iedere reis zit een verhaal vooraf. Waarom een reis door AziŽ?  Na jaren hard te hebben gestudeerd en gewerkt, vonden we het wel eens tijd worden voor een nieuw en spannend avontuur. Onze eerste AziŽ experience was in Thailand. In het land van de glimlach, hebben we vele mooie Thaise impressies kunnen opdoen. Hierdoor willen we veel meer van AziŽ zien.

Het wordt een reis met grenzen verleggen, kennismaking met verschillende Aziatische levensstijlen, maar voornamelijk ook een zoektocht naar spiritualiteit. Het belangrijkste is dat we open minded naar AziŽ gaan.

Mocht je een bericht willen achterlaten, vergeet dan vooral NIET het gastenboek te ondertekenen. Zeker voor de geestelijke ondersteuning en ofcourse voor eventuele tips.  

Veel leesplezier!


 

Stuur ons een e-mail Wat kun je verder nog zien?

Soebhas E-Mail Soebhas

Cheryl   E-Mail Cheryl

bullet

Op deze site kunnen de voorbereidingen voor de reis worden gevolgd.

bullet

Tijdens de reis zullen de route, het dagboek het fotoalbum en het gastenboek de belangrijkste links zijn.


Deze site is voornamelijk voor ons zelf om hierop een digitaal overzicht te maken van onze reizen, maar voel je vrij om te copy/pasten naar genoegen. "Liever goed gejat dan slecht geschreven" is toch een mooi gezegde....

© Cheryl & Soebhas